[ES_HEADER_CONTENT]
Free Standard Shipping On Orders $99+

Ontario

BLUE MOUNTAIN RESORT

The North Face Endurance Challenge Series' international expansion within North America, offering an event in Ontario, Canada at Blue Mountain Resort, located 90 miles outside of Toronto. Featuring the most pronounced elevation gain trail race in all of Ontario, The North Face Endurance Challenge cruises along the Niagara Escarpment on the western shores of the Georgian Bay and navigates through the ski trails of the Blue Mountains.

Start/Finish

Saturday, July 18, 2015

GORE-TEX® 50 MILE
Start 5:00 AM
Cutoff 7:00 PM (14HRS)
50K
Start 7:00 AM
Cutoff 5:00 PM (10HRS)
MARATHON
Start 9:00 AM
Cutoff 5:00 PM (8HRS)
MARATHON RELAY
Start 10:00 AM
Cutoff 4:00 PM (6HRS)
KID'S RUN
Start 4:00 PM
Cutoff N/A

Start/Finish

Sunday, July 19, 2015

HALF MARATHON
Start 8:00 AM
Cutoff 12:00 PM (4HRS)
10K
Start 9:00 AM
Cutoff 11:00 AM (2HRS)
5K
Start 9:15 AM
Cutoff 10:15 AM (1HR)
KID'S RUN
Start 11:00 AM
Cutoff N/A

 

Details

 

Date

Saturday, July 18, 2015
Sunday, July 19, 2015
#ECSON

#TNFECS  
 ________________________

Location

Blue Mountain Resort
108 Jozo Weider Boulevard
Blue Mountains, Ontario, Canada L9Y 3Z2
 View Map   
 ________________________

Help

The North Face Endurance Challenge
C/O Hawkeye Sports & Experiential
2828 Routh Street, Suite 325
Dallas, TX  75201
EMAIL FOR ENDURANCE CHALLENGE ONLY
PHONE: (469) 475-1317
FAX: (214) 451-1910

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 


Sponsorship Opportunities Expose your brand to thousands of healthy, active, educated consumers. Become a sponsor of The North Face Endurance Challenge Series. Contact The Endurance Challenge Team by email at endurancechallenge@hawkeyeww.com or by phone at 469.475.1317 for more information.