ECS CA

CALIFORNIA

Golden Gate National Recreation Area

Located in the visually stunning Marin Headlands, The North Face Endurance Challenge Championship course engages runners with both scenic views and drastic elevation change.

Start/Finish

Saturday, November 18, 2017

50 MILE
Start 5:00 AM in Sausalito
Cutoff 7:00 PM (14HRS)
50K
Start 7:00 AM in Sausalito
Cutoff 5:00 PM (10HRS)
MARATHON
Start 9:00 AM in Sausalito
Cutoff 5:00 PM (8HRS)
MARATHON RELAY
Start 10:00 AM at Crissy Field
Cutoff 5:00 PM (6HRS)
KID'S RUN
Start 3:00 PM at Crissy Field
Cutoff N/A

Start/Finish

Sunday, November 19, 2017

HALF MARATHON
Start 8:00 AM in Sausalito
Cutoff 12:00 PM (4HRS)
10K
Start 9:00 AM at Crissy Field
Cutoff 11:00 AM (2HRS)
5K
Start 9:15 AM at Crissy Field
Cutoff 10:15 AM (1HR)
KID'S RUN
Start 11:00 AM at Crissy Field
Cutoff N/A

 

Details

Date

Saturday, November 18, 2017
Sunday,November 19, 2017
#ECSCA
#TNFECS

 ________________________

Location

Golden Gate National Recreation Area
Crissy Field
San Francisco, CA
View Map
 ________________________

Help

EMAIL FOR ENDURANCE CHALLENGE ONLY

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

On-Course


Sponsorship Opportunities Expose your brand to thousands of healthy, active, educated consumers. Become a sponsor of The North Face Endurance Challenge Series. Contact The Endurance Challenge Team by email at endurancechallenge@publicishawkeye.com for more information.