[ES_HEADER_CONTENT]
APRIL 9-10, 2016

WASHINGTON, D.C.

Algonkian Regional Park

WASHINGTON, D.C.

Algonkian Regional Park

The North Face Endurance Challenge returns to Algonkian Regional Park, Great Falls Park and the Potomac Heritage Trail. The course keeps runners on their toes with ever-changing terrain. The course consists of mainly single and double track with a few spots of carriage road in the mix.

Start/Finish

Saturday, April 9, 2016

GORE-TEX® 50 Mile
Start 5:00 AM
Cutoff 6:00 PM (13HRS)
50K
Start 7:00 AM
Cutoff 4:00 PM (9HRS)
MARATHON
Start 9:00 AM
Cutoff 4:00 PM (7HRS)
MARATHON RELAY
Start 10:00 AM
Cutoff 4:00 PM (6HRS)
KID'S RUN
Start 3:00 PM
Cutoff N/A

Start/Finish

Sunday, April 10, 2016

HALF MARATHON
Start 8:00 AM
Cutoff 12:00 PM (4HRS)
10K
Start 8:00 AM
Cutoff 10:00 AM (2HRS)
5K
Start 8:15 AM
Cutoff 9:15 AM (1HR)
KID'S RUN
Start 10:00 AM
Cutoff N/A

 

Details


Date

Saturday, April 9, 2016
Sunday, April 10, 2016

#ECSDC
#TNFECS

 ________________________

Location

Algonkian Regional Park
47001 Fairway Drive
Sterling, VA  20165
View Map
 ________________________

Help

EMAIL FOR ENDURANCE CHALLENGE ONLY
PHONE: (469) 475-1317

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 


Sponsorship Opportunities Expose your brand to thousands of healthy, active, educated consumers. Become a sponsor of The North Face Endurance Challenge Series. Contact The Endurance Challenge Team by email at endurancechallenge@publicishawkeye.com or by phone at 469.475.1317 for more information.