ECS MA
June 10-11, 2017

MASSACHUSETTS

DCR Wachusett Mountain & DCR Leominster State Forrest

Massachusetts

Wachusett Mountain Ski Area

Wachusett Mountain provides an ideal setting for the NEW ECS Massachusetts event.  Runners will navigate the trails of Wachusett Mountain, summiting on multiple occasions before hopping on the Midstate Trail to Leominster State Forest, home of scenic ridge lines and lakeshore views. The terrain ranges from rolling unpaved fire roads to more technical, single track and multi-use trails. On a clear day runners will encounter views of Mt. Monadnock in New Hampshire, the Berkshires to the west, and the Boston skyline to the east. 

Start/Finish

Saturday, June 10, 2017

GORE-TEX® 50 Mile
Start 5:00 AM
Cutoff 7:00 PM (14HRS)
50K
Start 7:00 AM
Cutoff 5:00 PM (10HRS)
Marathon
Start 9:00 AM
Cutoff 5:00 PM (8HRS)
Marathon Relay
Start 10:00 AM
Cutoff 4:00 PM (6HRS)
Kid's Run
Start 4:00 PM
Cutoff N/A

Start/Finish

Sunday, June 11, 2017

HALF MARATHON
Start 8:00 AM
Cutoff 12:00 PM (4HRS)
10K
Start 9:00 AM
Cutoff 11:00 AM (2HRS)
5K
Start 9:15 AM
Cutoff 10:15 AM (1HR)
KID'S RUN
Start 11:00 AM
Cutoff N/A

 

Details

Date

Saturday, June 10, 2017
Sunday, June 11, 2017
#ECSMA
#TNFECS

 ________________________

Location

Wachusett Mountain Ski Area
499 Mountain Road
Princeton, MA 01541

View Map

 

 ________________________

Help

EMAIL FOR ENDURANCE CHALLENGE ONLY

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Partners


Sponsorship Opportunities Expose your brand to thousands of healthy, active, educated consumers. Become a sponsor of The North Face Endurance Challenge Series. Contact The Endurance Challenge Team by email at endurancechallenge@publicishawkeye.com for more information.